top of page
Zoeken

Huysmans Glas, uw specialist voor glaswerken op maat

Huymans Glas in Beringen? Ja, een glasheldere keuze voor kwaliteit en vakmanschap. Voor kwalitatieve beglazing en glas op maat.

Neem nu contact met ons op!


GLAZEN DEUREN, WANDEN EN SPIEGELS

Bij Huysmans Glas in Beringen in de regio Limburg maken wij al uw glaswerk op maat. U kunt bij ons altijd rekenen op een snelle en professionele service. Wij zijn al meer dan 50 jaar werkzaam voor zowel de detailhandel, bedrijven als particulieren. Niet alleen zijn wij specialist in de productie, levering en installatie van glazen gevelbeplating, ramen, glazen deuren en schuifwanden, maar ook in spiegels, panelen, vloeren, balustrades en trappen. Tot ons uitgebreide assortiment behoren enkel glas en dubbel glas met verschillende isolatiewaarden, evenals akoestisch glas, veiligheidsglas of brandwerend glas. Het uv-werende getinte glas uit ons gamma is ideaal voor de plaatsing in uw gevel, ramen en deuren en levert een effectieve bijdrage aan uw zonwering. Wist u dat de toepassingen van glas vrijwel onbegrensd zijn? Voor uw woning, kantoor of winkel bieden wij elegante oplossingen op maat en glas in allerhande uitvoeringen.

HOOGWAARDIGE AFWERKING EN BETERE EFFICIENCY BIJ GLASWERKEN

Voor de buitenzijde en de verdere inrichting van uw interieur vindt u hier alles om uw woning extra cachet te geven. Met kwalitatieve douchewanden en prachtige moderne spiegels voor een stijlvolle en praktische badkamer, met doorzichtige of lichtdoorlatende scheidingswanden en schuifpanelen voor uw woon- en werkvertrekken en met glazen (wand)elementen voor een prefecte afwerking. Met glas bereikt u een hoge mate van transparantie. De vertrekken in uw woning, kantoor of bedrijf worden hiermee veel ruimtelijker en lijken groter. Bovendien blijft alles goed overzichtelijk. Dat werkt in het voordeel bij gezinnen met kleine kinderen, maar is ook ideaal om de veiligheid op kantoor of in uw bedrijf te waarborgen en komt de bedrijfsprocessen zeker ten goede. Wenst u meer privacy? Kies dan voor gezandstraald en mat glas of voor decoratieglas. Bent u ook benieuwd naar de vele oplossingen die wij voor u kunnen realiseren? Ontdek de schitterende toepassingen bij glaswerken en de vele voordelen. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page