top of page

GLAZEN DEUREN OP MAAT VAN HUYSMANS GLAS, DIE GEVEN RUIMTE

Glazen binnendeuren en buitendeuren op maat

Bij Huysmans Glas in het Limburgse Beringen kunt u terecht voor ontwerp, levering en plaatsing van glazen deuren, schuifdeuren en pivoterende deuren uit gehard glas op maat. Perfecte oplossingen voor op kantoor, in een winkel of in uw woning, die het ruimtegevoel vergroten. We bieden steellook of stalen deuren aan, dit kan zowel in zwart, wit als in goud.

Schuiven

Standaard(schuif)deur? Of liever een afwerking met gezandstraald glas? Wij zetten uw wensen om in heldere producten. Op zoek naar een verfijnde glazen douchedeur? Of naar een trendy glaswand? In onze showroom vindt u voorbeelden en modellen.

Dubbel en dik

Wij bieden u een ruim assortiment in vele mogelijke uitvoeringen en afwerkingen in verschillende moderne kleuren. In een klassieke of moderne stijl, isolerende of superisolerende beglazing, met gezandstraald, mat of glanzend glas, met of zonder omkasting, een glazen draaideur of schuifdeur …

Contacteer ons vrijblijvend, wij adviseren u graag over de mogelijkheden en beperkingen van elk type. Reken op een volledige en nauwkeurige prijsofferte.
Huysmans Glas maakt alles op maat volgens uw wensen en budget! 

bottom of page