top of page

GLAZEN MUURBEKLEDING EN SPATWANDEN

Een strakke wand in glas voor in uw keuken of badkamer? 

Een sterk staaltje vakmanschap door Huysmans Glas!

Hittebestendige spatwanden voor in de keuken

Een strakke spatwand in de keuken is eens iets anders dan die klassieke keukentegels of typische mozaiëksteentjes. Het is een originele, tijdloze en subtiele eyecatcher die elke keuken een stijlvolle look geeft. 

Maar de glazen spatwanden van Huysmans Glas zijn natuurlijk niet alleen een mooie, maar ook gewoon een heel praktische oplossing, precies wat u van uw keuken verwacht: volkomen hittebestendig, onderhoudsvriendelijk en uiterst hygiënisch. Gedaan met voegen schrobben, in een handomdraai is deze keukenwand met een vochtige doek perfect schoon.

Waterproof muurbekleding in glas voor in de douche

Niet alleen in uw keuken, ook in uw badkamer komt onze glazen muurbekleding helemaal tot zijn recht. Geen ontsierende kalkaanslag meer of agressieve schoonmaakproducten om vuile, beschimmelde voegen tussen badkamertegels wit te houden. Wel een schitterende waterproof en hittebestendige glaswand, met het grootste gemak schoon te houden, douchebeurt na douchebeurt. 

Glas over een hele wand van vloer tot plafond in uw doucheruimte, langs één kant of alle zijden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glaswand uit één stuk

Of u ons nu inschakelt voor een spatwand in de keuken of voor een glazen douchewand in de badkamer: uw muurbekleding wordt door Huysmans Glas uit één stuk en volledig op maat vervaardigd, met enkel uitsparingen ter hoogte van stopcontacten, douchekraan of andere inbouwelementen. Het mag u dan ook niet verbazen dat het reinigen van onze glaswanden echt kinderspel is en elke glaswand stuk voor stuk gezien mag worden.

Glazen muurbekleding met een persoonlijk tintje

Huysmans Glas zou Huysmans Glas niet zijn als u de keuze niet had uit een waaier aan gelakte glastinten om uw glazen muurbekleding of spatwand te personaliseren. Geen enkele glazen wand is dezelfde.

Een wand in glas voor in uw keuken of douche in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? 

Contacteer Huysmans Glas meteen met meer dan 50 jaar ervaring in echt vakwerk op maat, uw garantie voor een geslaagd eindresultaat.

bottom of page