top of page
Zoeken

Zoveel redenen om te kiezen voor een spiegel op maat
Spiegeltjes, spiegeltjes aan de wand…

Ze kunnen in zowat elke ruimte schitteren. Maar niet zomaar eender welke spiegel is de mooiste van het land. Wanneer spiegels niet de juiste maat, vorm of stijl hebben, worden ze zelfs een doorn in het oog.


Het kan een uitdaging zijn om de juiste maat, stijl en vorm te vinden in het standaard aanbod: de hoogte is ok, maar de breedte klopt niet. Of de afmetingen zijn perfect, maar de stijl, vorm of kleur past niet bij uw interieur.


De oplossing: een spiegel op maat. Zo kunt u zelf de afmetingen, stijl en kleur van uw nieuwe spiegel kiezen. Hieronder enkele populaire opties ter inspiratie voor uw spiegelproject op maat!


Badkamerspiegel op maat

Een dubbele wastafel? Dat vraagt om een statement spiegel, zoals een extra grote spiegel op maat. Of hebt u al eens aan een slimme invulling van uw badkamerdeur gedacht, door deze te bekleden met een dubbelzijdige spiegel? Mooi, en tegelijk superhandig! Of overweeg eens een grote achthoekige spiegel. Sober en toch bijzonder! Experimenteer met de beschikbare ruimte om te bepalen welk formaat het beste in uw badkamer thuishoort.


Een spiegel in uw interieur


Spiegels op maat kunnen zorgen voor een groter ruimtegevoel, sfeer creëren, licht reflecteren en als decoratieve blikvanger uw volledige interieur transformeren. Overweeg om de spiegel in uw keuken, eetkamer of woonkamer zo te plaatsen dat hij uw raam weerspiegelt. Zo creëert u de illusie van een grotere kamer en wordt het licht gereflecteerd. Maar niet alleen aan de muur, ook als tafelblad bijvoorbeeld is een spiegel op maat een sfeerschepper in huis.


Spiegels voor wasruimtes


Als uw bedrijf openbare toiletten of toiletten voor werknemers openstelt, kunnen ook spiegels niet mankeren. Uw klanten en medewerkers zullen het op prijs stellen dat ze een ontspannende plek hebben om zich op te frissen.


Spiegels op maat voor de industrie


Spiegels op maat kunnen ook het toonbeeld zijn van functionaliteit voor industriële toepassingen binnen en buiten. Denk maar aan een grote en stevige spiegel of veiligheidsspiegel die strategisch geplaatst kan worden op een hoek, bij een in- of uitrit, in een bocht, op een werf, voor een fabriek of in een magazijn. Zo worden drukke of gevaarlijke plekken plots heel wat veiliger en verhoogt u meteen de zichtbaarheid.


Spiegels voor kledingwinkels


U wilt dat uw klanten uw kledij van top tot teen kunnen bewonderen? Dat kan in één oogopslag met een spiegel van vloer tot plafond, draaibare spiegels of andere spiegels op maat, in de stijl van uw kledingwinkel of in uw paskamers.


Horecaspiegels


Een van de meest smaakvolle manieren om uw hotelreceptie, lobbyruimte, café, restaurant of bar te decoreren is het plaatsen van een of meerdere spiegels. Een spiegel op maat brengt sfeer, prestige en stijl. Een spiegelwand kan uw horecazaak ook groter doen lijken. En natuurlijk zijn spiegels sowieso handig voor klanten die snel even haar en kledij willen checken.


Alle vormen en groottes


U kunt uw spiegel laten maken in allerlei vormen: rond, ovaal, rechthoekig, vierkant, achthoekig,… en dat in alle aangepaste groottes die u maar kunt bedenken.


Elke stijl en afwerking


Een spiegel in een grijze kleur of in brons? Gewoon spiegelglas of een antieke afwerking? Een frameloos ontwerp of versieringen? Een landelijke of juist moderne stijl? Een Scandinavische of industriële look? Alles wat u kunt dromen, kan u via een glasspecialist op maat bekomen.Uw stijl, ideeën en wensen weerspiegeld zien in een spiegel op maat?

Ga in zee met een ervaren, betrouwbare glasspecialist. Elke spiegel is het resultaat van vakmanschap, een combinatie van traditionele technieken met moderne technologieën en aandacht voor detail. Contacteer Huysmans Glas voor de perfecte spiegel op maat!
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page