top of page
Zoeken

inspiratietips voor uw douchewand

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023
Kiezen voor een douchewand in glas

Een glazen douchewand is veel meer dan alleen een functioneel element in de badkamer. Zo creëert een douchewand in glas instant een ruimtegevoel en doet het uw badkamer baden in klasse. Glas is er in zoveel verschillende ontwerpen en afwerkingen, dat u ongetwijfeld een glazen douchewand kunt vinden die past bij de stijl en afmetingen van uw badkamer. Wij geven alvast 3 inspiratietips voor uw toekomstige douchewand!


Douchewanden in dark grey

Een douchewand in dark grey biedt een elegante, minimalistische en luxueuze touch in uw badkamer, terwijl het getinte glas, ook wel gerookt glas of ‘smoked glass’ genoemd, u de nodige privacy geeft in een drukke familiebadkamer. Ga voor een donker profiel om een naadloos effect te bekomen of kies een licht profiel voor meer contrast. Getint glas is de perfecte keuze voor wie een visuele barrière wil creëren tussen de douche en de rest van de badkamer.


Douchewanden met mat glas


Een douchewand met mat, semi-transparant of ‘frosted’ glas laat licht toe, maar blokkeert het directe zicht. Een matglazen douchewand is dan ook de perfecte douchewandoplossing om uw privacy te verhogen door alleen een silhouet te laten zien. Voor een perfect onderhoud kiest u het best volledig gezuurd glas. Als u lijnen of een strook wil voorzien, dan is

gezandstraald glas uw beste keuze.


Douchewanden met zwarte omkadering


Glazen douchewanden zonder frame zijn ontworpen om op te gaan in de ruimte - maar een douchewand met zwarte frame is een statement op zich. De donkere omlijsting heeft een industriële chique uitstraling die een vleugje luxe toevoegt en past bij elk badkamerontwerp, van traditioneel tot strak. Douchewanden met zwarte omkadering kunnen een sterk contrast of net een monochroom geheel scheppen. Ze zijn perfect om de illusie van meer ruimte te creëren en badkamers er strakker en stijlvoller uit te laten zien. En last but not least: een glazen douchewand met donkere frame gaat nooit uit de mode, maar is toonbeeld van tijdloze klasse!


Dankzij Huysmans Glas kunt u uw doucheglas naar hartenlust personaliseren, zonder ook maar iets op te offeren op vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op om uw douchewand vorm te geven!19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page