top of page
Zoeken

Waarom kiezen voor een glasbalustrade op maat?


Strak en modern


Een glasbalustrade past perfect in de moderne visie van bouwen, zowel voor huizen als appartementen. Nieuwbouwwoningen of appartementen zijn gemiddeld iets kleiner dan vroeger. Waar ooit een groot herenhuis stond, komen nu moderne projecten met een aantal appartementen. Zo blijft wonen betaalbaar en wordt er efficiënter gebouwd. Steeds vaker worden woningen met grote open ruimtes gecreëerd, de keuken met kookeiland vloeit over in de eetruime en het salon, en via het balkon wordt openheid gecreëerd. Ook kantoren kiezen voor open ruimtes en efficiënt gebruik van oppervlakte. 

 


Glasbalustrades passen perfect binnen deze visie. Ze scheppen een open gevoel en zorgen dat daglicht moeiteloos binnenkomt. Een glasbalustrade op maat is elegant, modern en bovendien eenvoudig en onopvallend. Ze worden vaker toegepast in hedendaagse gebouwen, maar ook voor klassieke woningen kiest men bij renovaties regelmatig voor glasbalustrades. Dankzij het gebruik van doorschijnend glas komt het karakter van deze oude woningen meer tot hun recht.

 

Een goede tip: met glasbalustrades kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Plant u een nieuwbouw, neem dan direct contact met ons op. Dan plaatsten wij al voordat de vloer er ligt een profiel. In dat profiel komt dan later, nadat de vloer afgewerkt is, het glas. Het voordeel van deze werkwijze is dat het glas naadloos op de vloer aansluit. Bent u al vergevorderd met uw nieuwbouw of zit u midden in een renovatie? Geen nood, wij bieden vele verschillende RAL-kleuren, zodat het profiel toch mooi past bij de rest.


Veilig, nuttig én stijlvol


Met de glasbalustrades op maat, gemaakt door Glaswerken Huysmans, worden nut, veiligheid en stijl letterlijk naadloos aan elkaar gekoppeld. De glasbalustrades worden geproduceerd uit gelaagd en gehard veiligheidsglas om optimale veiligheid te garanderen. Voor deze glasbalustrades zijn geen metalen constructies nodig. Ze kunnen eenvoudig in de vloer worden ingewerkt zodat er geen profiel zichtbaar is. 

 

Glasbalustrades kunnen zowel voor binnen- als buitentoepassingen worden gebruikt. Zowel balkons als atriums, een terrasafscheiding of trapleuningen worden op maat gemaakt door Glaswerken Huysmans. Glasbalustrades worden naargelang uw wensen glanzend of mat uitgevoerd, het bedrijfslogo kan erin worden verwerkt of ze kunnen in een diversiteit aan kleuren worden geleverd. U bedenkt het unieke design dat u wenst voor uw kantorengebouw of woning en Glaswerken Huysmans voert dit maatwerk tot in de puntjes voor u uit.

 

Wenst u graag te bespreken hoe een glasbalustrade op maat in uw woning of appartement kan worden aangebracht? Neem dan vandaag contact op met Glaswerken Huysmans voor een adviserend gesprek.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page