top of page
Zoeken

HR++ glaswerk is een nieuwe referentieDuurzaam en klimaatvriendelijk wonen

Technologie helpt ons in de transitie naar een klimaatvriendelijke wereld. Onderzoekers wereldwijd zoeken naar de meest duurzame oplossingen om de ecologische voetafdruk van de mens te verminderen en klimaatproblemen tegen te gaan. Iedereen kan hier zijn steentje aan bijdragen en de gezinswoning is alvast de eerste stap.


Wat is HR++ glas?

HR++ glas is de nieuwste renovatie op het vlak van ramen en glaswerk. Het is gemaakt van één of meerdere lagen glas waartussen een edelgas krypton wordt gespoten en isolatie coatings op het glas. Dankzij die verschillende lagen én het gas worden meerdere barrières opgebouwd en verhoogt de isolerende waarde van deze ramen.


Welke voordelen heeft HR++ glas


Eerst en vooral: enkele beglazing is sowieso iets uit het verleden. Woningen die hiermee nog uitgerust zijn, kunnen zelfs onderhevig zijn aan boetes. Dubbele beglazing is sowieso de minimumnorm geworden. Waarom echter in tussenstappen werken wanneer er uitstekende technieken voorhanden zijn? Enkele voordelen van HR++ op een rijtje:

  • Verhoog de verkoopprijs van uw woning: nieuwe woningeigenaren zoeken steeds meer naar klimaatvriendelijke huizen. Duurzame materialen, goede isolatie, zonnepanelen, stevige beglazing, dit zijn de nieuwe eisen geworden van kopers op de woningmarkt.

  • Verhoog het comfort in uw woning: HR++ glas is erg isolerend en dit zorgt ervoor dat uw huis in de winter lekker warm blijft en in de zomer de koelte binnen blijft behouden. Voel u comfortabel bij u thuis zonder dat u hard moet zitten stoken met de verwarming of de hele dag naast een koude airco moet zitten.

  • HR++ glas houdt lawaai buiten: woont u aan een drukke straat? Dan brengt goed isolerend glas nog een extra voordeel met zich mee. Het isoleert namelijk ontzettend goed tegen vervelende geluiden van buitenaf. Slaap in het weekend heerlijk uit zonder te worden gewekt door de shoppende chauffeurs in uw straat.

  • Druk kosten: HR++ brengt een éénmalige installatiekost met zich mee. Eens het glaswerk geplaatst is, begint het al meteen op te brengen. Dankzij de duurzaamheid ervan ziet u stookkosten meteen sterk afnemen. Ook hoeft u in de zomer geen energieslurpende airco meer te laten draaien.


Ontdek hoe Huysmans Glas dankzij HR++ glas ook uw woning kan omtoveren tot een duurzaam thuis.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page