top of page
Zoeken

De vele voordelen van zwarte aluminium deuren

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021Praktische toepassing van aluminium deuren

Heeft u plannen voor nieuwbouw of wilt u uw woning verbouwen en uitbreiden? Huysmans Glas biedt verschillende mogelijkheden om uw woning een moderne uitstraling te geven. Met een breed gamma glazen deuren voor binnen en buiten is de inrichting van uw gevel of wandpartij altijd goed geregeld. Met praktische en mooie zwarte aluminium schuivende of draaiende deuren speelt Huysmans Glas in op de nieuwste trend en verhoogt u meteen uw woongenot.


Steellook, een goedkoper alternatief voor stalen deuren

De profielen van de schuifdeuren of pivoterende deuren zijn gemaakt van zwart gespoten aluminium. Deze profielen zien eruit als staal, maar zijn veel betaalbaarder. Vanwege de goede eigenschappen worden ze daarom op grote schaal toegepast bij nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. De steellook op bijvoorbeeld een schijfdeur is momenteel erg gewild en laat zich prima combineren met verschillende woonstijlen. Het past zowel bij een moderne en strakke vormgeving of industriële stijl als bij een meer landelijke en romantische stijl. De zwarte profielen ogen zeer modern en geven uw woning een mooie en stijlvolle uitstraling.


Duurzame schuifwand of draaiende deuren


We leveren zwarte aluminium deuren in verschillende uitvoeringen. De zwarte aluminium schuifpuien en openslaande deuren zijn, net als staal, erg sterk en goed bestand tegen alle weersomstandigheden. De U-vorm van de profielen en de hoogwaardige fabricage van het aluminium waarborgen de nodige stevigheid. Het is een verstandige keuze wanneer u uw buitengevel wilt veranderen. Voor binnen zijn er bij Huysmans Glas ook tal van geschikte deuren te vinden. Een strakke moderne deur is uitermate handig om uw woonruimte op een gemakkelijke manier te verdelen in verschillende vertrekken.


Grote transparantie voor meer woongenot


De slanke uitvoering van de profielen van de aluminium schuivende en draaiende deuren zorgen voor een minimale omlijsting van de grote glazen elementen. Daardoor is een optimale transparantie gegarandeerd. Zo kunt u genieten van een zo groot mogelijke lichtinval en van meer contact met buiten. Een strakke moderne deur heeft bovendien een groot gebruiksgemak en met een handige schuifdeur of openslaande deur loopt u gemakkelijk in en uit. De zwarte aluminium profielen hebben een zeer lange levensduur en vergen weinig onderhoud. De aankoopprijs verdient zich dan ook vanzelf terug.

Bel voor meer informatie over de vele mogelijkheden of maak een afspraak met Huysmans Glas.


82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page